Napište nám

Děkujeme za zprávu.
Ozveme se vám co nejdříve :)
Oops! Nastala nějaká chybka. Zkiste to prosím později.
Ochrana osobních údajů
Společnost Proboston Creative, s.r.o. která je provozovatelem webu www.proboston.net, považuje ochranu a důvěrnost vašich údajů za velmi důležitou. Vaše osobní údaje zpracováváme a využíváme v souladu jak s ustanoveními českých právních předpisů (zákon č. 110/2019 Sb., o ochraněosobních údajů), tak s legislativou Evropské unie (Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679).
Správce osobních údajů
Správcem osobních údajů ve smyslu národní a evropské legislativy je:

Proboston Creative, s.r.o. se sídlem Plzeňská 1270/97, 15000 Praha 5 – Košíře a kontaktní adresou Římská 35, 120 00 Praha 2 - Vinohrady
IČO: 28948904
DIČ: CZ28948904

Máte-li jakékoli dotazy ohledně zpracování a ochrany vašich osobních údajů, můžete nás kontaktovat e-mailem na adrese: hello@proboston.net
Jaké osobní údaje zpracováváme a proč
Někdy po vás můžeme požadovat osobní údaje, abychom vám mohli poskytnout relevantní informace, reagovat na vaše požadavky a vylepšovat obsah našich stránek. Osobními údaji se myslí jakákoliv data, která mohou být použita k identifikaci konkrétního člověka. Mezi osobní údaje zpracovávané námi o vás patří:
Proboston Creative, s.r.o. zpracovává údaje o subjektech za těmito účely:
Pokud vyplníte náš webový formulář a dobrovolně poskytnete souhlas, dovolíme si vám zasílat obchodní sdělení s nabídkou našich služeb a s informacemi o našich produktech, abychom vám mohli nabízet vždy aktuální a nejlepší technické řešení. Vaše osobní údaje zde budeme zpracovávat za účelem marketingových aktivit a zasílání obchodních sdělení.

Všechny výše zmíněné osobní údaje, které vznikají z podnětu naší vzájemné komunikace a interakce, jsou řízeny interním systémem ochrany osobních údajů dle platné legislativy. V maximální míře tedy řídíme přístup k osobním údajům, technická opatření pro jejich zabezpečení a dobu jejich existence.
Doba, po kterou vaše osobní údaje zpracováváme
Osobní údaje zpracováváme a uchováváme po dobu nezbytně nutnou k naplnění účelu jejich zpracování, a dále po dobu, po kterou jsme povinní údaje uchovávat podle obecně závazných právních předpisů.

Vaše osobní údaje získané na základě dobrovolného souhlasu za účelem zasálání obchodních sdělení zpracováváme do odvolání Vašeho souhlasu, po kterém Vaše osobní údaje prokazatelným způsobem vymažeme, ledaže je jejich uchování nezbytně nutné pro splnění našich zákonných povinností.
Vaše práva
Vaším přirozeným právem je obdržet informace o vašich datech, které o vás zpracováváme. Stejně tak máte právo na opravu nebo zablokování nesprávných či neaktuálních údajů, právo na omezení zpracování a právo vznést námitku proti zpracování. V určitých případech vám náleží právo na výmaz. Dále jsme povinni vaše osobní údaje na vaše požádání přenést na vámi zvoleného správce/zpracovatele osobních údajů.

Pokud jste nám dali souhlas se zpracováním vašich osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení či oslovení s potenciální pracovní nabídkou, pak máte možnost tento souhlas kdykoliv odvolat. Stačí náskontaktovat na hello@proboston.net

Tento kontakt využijte i v případech, pokud se budete chtít zeptat na cokoliv, co se týče zpracování vašich osobních údajů.

Jste-li přesvědčení, že s vašimi daty nezacházíme adekvátně a podle zákonných norem, máte možnost podat stížnost u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.            
Dobrovolnost udělení souhlasu
Udělení souhlasu se zpracováním osobních údajů je zcela dobrovolné a nepodmiňuje žádné jiné plnění ze strany společnosti Proboston Creative, s.r.o.
Přenos osobních údajů
Veškeré osobní údaje získané využíváme výhradně pro vnitřní potřebu společnosti, chráníme před zneužitím a neposkytujeme třetím stranám bez předchozího upozornění nebo souhlasu.

Výjimku představují externí společnosti, které pro nás zajišťují podpůrné služby, a orgány státní moci. Těmto entitám vaše osobní údaje poskytnout můžeme či musíme v minimálním rozsahu kupříkladu při:
U všech těchto poskytovatelů služeb smluvně požadujeme (mimo orgány veřejné správy), aby zpracovávali vaše osobní údaje v souladu s podmínkami ochrany osobních údajů a platnou legislativou.
Porušení zabezpečení osobních údajů
Vnitřními předpisy jsme přijali všechna vhodná opatření pro zajištění odpovídající úrovně zabezpečení zpracování osobních údajů tak, aby byla zachována neustálá důvěrnost, dostupnost a odolnost systémů a služeb zpracování a mohla být provedena případná obnova dostupnosti osobních údajů.

V případě, kdy by nedopatřením došlo k porušení zabezpečení vašich osobních údajů, přijmeme bez odkladu vhodná opatření ke zjednání nápravy a porušení ohlásíme Úřadu pro ochranu osobních údajů a vám, ledaže by bylo nepravděpodobné, že by takovéto porušení mělo za následek riziko pro vaše práva jakožto subjektu údajů. Současně bude každé porušení zabezpečení náležitě zdokumentováno, abychom umožnili případné provedení kontroly ze strany Úřadu pro ochranu osobních údajů.            
Analytické nástroje webu
Statistická data
Pokud využíváte naše webové stránky, shromažďujeme statistické údaje o vaší aktivitě, které dále využíváme ke zlepšení našich služeb.

Google Analytics
Služba, která umožňuje analýzu našeho webu. Je od společnosti Google Inc. („Google“). Informace vygenerované při využívání našeho webu jsou přenášeny na servery společnosti Google, kde jsou následně uloženy. Společnost Google tyto informace využívá k analýze uživatelského chování na našem webu a tuto analýzu nám následně poskytuje.
Kontaktujte nás

Římská 35
120 00 Praha 2 - Vinohrady
hello@proboston.net
Noví klienti

Emil Beneš
Business Director
emil.benes@proboston.net
Média a tisk

Daniela Matoušů
Account Director
daniela.matousu@proboston.net
Kariéra

Pošlete nám svůj životopis na
daniela.matousu@proboston.net